Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Λιδωρίκι.- Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ

 
Τα θέματα που θα συζητηθούν και οι εισηγητές τους σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης είναι τα εξής :

Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Υφαντής Κωνσταντίνος)
Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, αριθμός υδρονομέων, τομέων δράσης και αμοιβής αυτών στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2015. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Υφαντής Κωνσταντίνος)
Έκθεση Δ΄ τριμήνου έτους 2014 προς το Δ.Σ., για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)
Αποδοχή ένταξης της πράξης με τίτλο: <Ανάπλαση χώρου Βρύσης «ΔΕΣΗ» Τ.Κ. Κριατσίου>, Περιφερειακής Ενότητας ΦΩΚΙΔΑΣ, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Π.Α.Α. 2007-2013) και υπογραφή συμφώνου αποδοχής όρων ένταξης. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Φάκος Χαράλαμπο)
Χορήγηση 2ης παράτασης προθεσμίας κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση Νεκροταφείων Δ.Ε. Ευπαλίου», με αριθ. μελέτης 21/2013. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Φάκος Χαράλαμπος)
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανακαίνιση και ανάπτυξη των ορεινών όγκων Δ.Δ. Κάμπου, Φιλοθέης, Τειχίου, Παλαιοξαρίου και Ποτιδάνειας της Δ.Ε. Ευπαλίου», με αριθ. μελέτης 23/2013. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Φάκος Χαράλαμπος)
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Δωρίδος σε ενημερωτική ημερίδα στις Βρυξέλλες, με θέμα «Κοινωνική επιχειρηματικότητα και Τοπική Αυτοδιοίκηση» - κάλυψη εξόδων μετακίνησης. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης)
Έγκριση μίσθωσης διαμερίσματος Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης Ι. Κοντώση μετά από διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
​'​

Έγκριση μείωσης μισθωμάτων διαμερισμάτων Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης Ι. Κοντώση. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
 Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2015 Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης Ι. Κοντώση. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
Αποδοχή της απόφασης ένταξης στο πρόγραμμα LEADER των έργων «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιΐας ΤΚ Πανόρμου» και «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας ΤΚ Γλυφάδας» του Δήμου Δωρίδος, αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)--

- Info.gr -

1 σχόλιο:

  1. Εάν είχατε οικονομικά προβλήματα, τότε είναι καιρός να χαμογελάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin είναι το ποσό που θέλετε να δανειστείτε και η περίοδος πληρωμής που σας ταιριάζει και θα έχετε το δάνειο σας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Μόλις επωφελήθηκα για έκτη φορά ένα δάνειο 700 χιλιάδων δολαρίων για περίοδο 180 μηνών με τη δυνατότητα πληρωμής πριν από την ημερομηνία λήξης. Ο κ. Benjamin με βοηθάει με δάνειο. Κάντε επαφή μαζί του και θα δείτε ότι είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος με καλή καρδιά. Το email του είναι Lfdsloans@outlook.com και ο αριθμός τηλεφώνου του WhatApp είναι +1-989-394- 3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή