Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Από την Λαμία ξεκινά την προεκλογική μάχη για την περιφέρεια ο Θαν.Γιαννόπουλος



θαν γιαννοπουλοσ

Μπορεί σήμερα ο Θ.Χειμάρας πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας να έδωσε τέλος στην πολιτική του διαδρομή και να ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ούτε στην αυτοδιοίκηση ούτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, όμως ένας άλλος Φθιώτης πολιτικός, ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής Θ.Γιαννόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει με επίσημη ανακοίνωση – πρόσκληση εκδήλωσης που θα γίνει σε λίγες μέρες στη Λαμία και θα επισημοποιεί ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για την θέση του αιρετού περιφερειάρχη Στερεάς.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Θ.Γιαννόπουλου:
< Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ, Πλατεία Διάκου 14 Λαμία, σας προσκαλούμε σε Εκδήλωση με θέμα «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2014», που θα δοθεί από τον τ.Βουλευτή Φθιώτιδας και τ.Υφυπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο. >>
Να σημειώσουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσα από το star Κεντρικής Ελλάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία να ηγηθούν συνδυασμού στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όπως ο Ν.Στάμος από την Βοιωτία, η Ελ.Θεοδώρου Μακρή από την Φθιώτιδα και άλλοι. Ο Θανάσης Γιαννόπουλος πάντως από πέρυσι μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είχε δηλώσει για πρώτη φορά ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή αλλά η περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ενω πριν λίγο καιρό μέσα από το ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ Star είχε συμπληρώσει ότι θα είναι υποψήφιος και ότι μάλιστα δεν επιθυμεί να έχει κομματικό χρίσμα.
- Γράφτηκε από την Λένα Παρασκευά - Lamiastar.gr/
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου