Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Θα παιξουν η Ερατεινή με το Λιδωρίκι

Του Τάσου Ν. Τσόλκα

Σε ομάδα της Δωρίδας θα πάει το κύπελλο Φωκίδας 2011 , αφού προκρίθηκαν για τον τελικό η Τολοφώνα Ερατεινής και ο Αετός Λιδωρικίου.

Στον ένα ημιτελικό την περασμένη Τετάρτη, η Τολοφώνα Ερατεινής κέρδισε με 2-0 τον Διαγόρα μέσα στο Πολύδροσο. Με την νίκη της αυτή η Ερατεινή επί του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και μάλιστα μέσα στην έδρα του , επιβεβαίωσε ότι τελευταία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Φωκίδας.

Στον άλλο ημιτελικό το Σάββατο ο Αετός Λιδωρικίου επιβλήθηκε στα πέναλτι με 5-4 του Κεχαγιά Προσηλίου αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν με 0-0.

Προγνωστικά για έναν αγώνα Κυπέλλου και μάλιστα τον τελικό, δεν μπορούν να γίνουν αφού είναι γνωστό ότι το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων. Σύμφωνα όμως με την δυναμική των συγκεκριμένων ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες , η Τολοφώνα Ερατεινής έχει το προβάδισμα για να στεφθεί Κυπελλούχος.

Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει προσδιορισθεί και αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΣ Φωκίδας μέσα στην εβδομάδα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η πιθανότερη είναι την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Ενωσιακό Γήπεδο της Άμφισσας.

Το περασμένο σαββατοκύριακο δεν έγιναν αγώνες πρωταθλήματος λόγω του τριήμερου εορτασμού των Απόκρεω. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά το προσεχές σαββατοκύριακο και στις δύο κατηγορίες με τους παρακάτω αγώνες .

Οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18η Αγωνιστική
Αμφισσαικός 2006 - Αναγέννηση Βουνιχώρας
Αστέρας Ιτέας - Τολοφώνα Ερατεινής
Αετός Λιδωρικίου - Ολυμπιακός Κίρρας
Ένωση Γλυφάδας - Κεχαγιάς Προσηλίου
Ησαΐας Δεσφίνας - Κρισσαίος Χρισσού
Διαγόρας Πολυδρόσου - Απόλλων Ευπαλίου

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14η Αγωνιστική
Ηρακλής Μοναστηρακίου- Φωκίδα 2000 Ιτέας
Μυωνία Αγίας Ευθυμίας-Ανδρούτσος Γραβιάς
ΑΠΟ Κούμαρος- Δωρικός Μαλαμάτων
Ρεπό: Ακαδημία ΄94 Άμφισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου