Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΕΡΓΑ ΣΕ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΕΡΓΑ ΣΕ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ

Άλλες προτεραιότητες βάζουν οι πρόεδροι

 

Τη διάλυση των συμβάσεων τριών έργων συνολικής αξίας 21.000€ αποφάσισαν οι πρόεδροι της Τ.Κ. Μαλανδρίνου κ. Μανιτάρας και της Τ.Κ. Αμυγδαλιάς κ. Χαϊδεμένος, καθώς θέλησαν να προτάξουν άλλα έργα στη θέση τους.

Όσον αφορά την Τ.Κ. Μαλανδρίνου, τα έργα είναι η «Κατασκευή Παιδικής χαράς στο Τ.Δ. Μαλανδρίνου» και η «Κατασκευή τεχνικών πλησίον οικιών Κανούτα και Παναγιωτόπουλου Τ. Κ. Μαλανδρίνου». Για την Τ.Κ. Αμυγδαλιάς το έργο είχε θέμα « Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Τ.Δ. Αμυγδαλιάς». Τα αίτια διάλυσης και των τριών έργων όπως αναφέρουν στην αίτησή τους οι ανάδοχοι ήταν ότι μέχρι τότε δεν είχε καταστεί η εκτέλεση των έργων λόγω ιδιωτικών ιδιοκτησιακών προβλημάτων των ιδιοκτητών στην τοποθεσία των έργων. Λόγω του ότι είχε παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την υπογραφή των συμβάσεων και με υπαιτιότητα των κύριων έργων α

υτά δεν υλοποιήθηκαν κι έτσι προτάθηκε η διάλυσή τους.


«Τα προγράμματα άλλαξαν σύμφωνα με απαίτηση των προέδρων με σκοπό να γίνει το καλύτερο για το κάθε χωριό», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Καπετζώνης. Συνέχισε λέγοντας ότι τα χρήματα δεν θα χαθούν αλλά αντιθέτως θα χρησιμοποιηθούν για πρωτεύοντα ζητήματα των χωριών, με σκοπό την κάλυψη μεγαλύτερων αναγκών. Με θετική ματιά βλέπει ο κ. Καπετζώνης την κίνηση αυτή, καθώς τα χρήματα δεν θα χρησιμοποιηθούν άσκοπα.

Για την Τ.Κ. Μαλανδρίνου, ο πρόεδρος κ. Μανιτάρας, ανέφερε ότι τα χρήματα και των δύο έργων θα διατεθούν για την συντήρηση της ήδη υπάρχουσας παιδικής χαράς. Θεώρησε άσκοπο το γεγονός να κατασκευαστεί εκ νέου μία παιδική χαρά καθώς υπάρχει ήδη μία στην κοινότητα και για το λόγο αυτό έκρινε απαραίτητη την συντήρησή της.

Αρκετά έργα θα γίνουν μέσω των χρημάτων της σύμβασης για την Τ.Κ. Αμυγδαλιάς, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Χαϊδεμένο. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση του κοινοτικού γραφείου, καθώς χρειάζονται επισκευή η σκεπή, οι πόρτες αλλά και τα παράθυρα. Θα γίνουν, επίσης, μελέτες αλλά και οι απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την βελτίωση της ύδρευσης της κοινότητας. Ακόμη ένα θέμα που απασχολεί την κοινότητα είναι το κατεστραμμένο δίκτυο και μέρος των χρημάτων θα διατεθούν για την λύση του προβλήματος αυτού. Τέλος, τη βελτίωση των αναμεταδοτών θα κυνηγήσει ο πρόεδρος κ. Χαϊδεμένος καθώς και τις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων του χωριού.


Αλεξία Πάγκου

http://www.orafok.gr/


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου