Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

kαύσιμα στη Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ

Συνολικά 212.654,70 ευρώ πρόκειται να διαθέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας σε καύσιμα για το τρέχον έτος αλλά και για το 2016.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου, θα τεθεί προς ψήφιση η διενέργεια Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε καύσιμα της Π.Ε. Φωκίδας καθώς και του ΕΚΑΒ - παράρτημα Άμφισσας, ΟΑΕΔ Άμφισσας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άμφισσας και ΙΚΑ Άμφισσας.
Σημειώνεται ότι για την προμήθεια υγρών καυσίμων θα διατεθούν 134.070 ευρώ (70.000 το 2015 και 64.070 το 2016) ενώ για την προμήθεια καυσίμων θέρμανσης 33.825 ευρώ (20.000 ευρώ το 2015 και 13.815 ευρώ το 2016).

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, από την δημοσίευση στο τεύχος διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα µε αντικείμενο δραστηριότητας συναφές µε το θέμα της παρούσας. Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά. Συνεταιρισμοί µε αντικείμενο δραστηριότητας συναφές µε το θέμα της παρούσας. Κοινοπραξίες προμηθευτών.
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (Προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr ) ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία εγγραφής.
.
 -ORAFOK.GR

--
Info.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου