Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΤΩΝ ΔΩΡΙΔΟΣ, “Ο Κουτσουρός”


ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 16.1.2011, ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ, Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ“, ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΠΙΤΑ.
Με παρόντες τον Δήμαρχο Δωρίδα κ Γ.Καπεντζώνη, τους Δημ. Συμβούλους Γιώργο Λώλο και Γιώργο Γκόλφη, τον τέως Υπουργό κ.Νίκο Γκελεστάθη τους δικαστές μας κ Νίκο Παπαθανασίου  και Χάρη Μπίρπο, τον Κώστα Καψάλη του Πολιτιστικού Ομίλου Λιδωρικίου φίλο ποιητή και σκεπτόμενο ευαίσθητο Λιδωρικιώτη, το Θαν.Παπαχαραλάμπους συνάδελφο Τραπεζικό και blogger (http://efpalio.wordpress.com   &  http://doridapost.blogspot.com ),τον Γιάννη Τσαμπά της “Σιωπής …. της Φωκίδας” πλήθος κόσμου κυρίως νέους και πολλά παιδιά,γιορτάστηκε η κοπή της πίτας της ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ,  αλλά κυρίως δόθηκε υπόσχεση απ τον Κόσμο να κρατήσουμε το Σύλλογο μας ζωντανό με κάθε τρόπο.
- copy,  www.amygdalia.com.gr  /

*ΣΗΜ. blog : Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας, Αλέκο Παπανδρέου – Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Aμυγδαλιωτών “Ο Κουτσουρός”, για τη μεγάλη του προσπάθεια να κρατήσει ζωντανό το Σύλλογο.Αξίζει να του προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια. Υπενθυμίζουμε ότι ο συμπατριώτης μας Αλέκος,  γράφει στη
 ΠΑΝΔΩΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   ( http://doridapost.blogspot.com  ).



ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

.------------
(Θαν.Παπαχαρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου