Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ

Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου o Παν.Ζέτος


Του Περικλή Ν. Λουκόπουλου



Τους 4 Αντιδημάρχους του Δήμου Δωρίδας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, σε ειδική σύσκεψη των δημοτικών συμβούλων της δημοτικής του παράταξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ερατεινή.
Πρόκειται για τους Γιάννη Ράπτη από Δ. Βαρδουσίων , Χρήστο Τσιλίκη από Δ. Λιδωρικίου και Ανδρέα Ευσταθίου και Κώστα Αντωνόπουλο από Δ. Ευπαλίου.
Όπως ανέφερε στη σύσκεψη ο Δήμαρχος τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων θα ανακοινώσει στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου.
Παράλληλα στη σύσκεψη και με καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες, προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν όσοι ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο Πρόεδρος θα εκλεγεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα προέρχεται από την πλειοψηφία, ο Αντιπρόεδρος από την μείζονα αντιπολίτευση και ο Γραμματέας από την έλάσσονα αντιπολίτευση.
Έτσι στη διαδικασία που ακολούθησε προτάθηκαν για τη θέση του Πρόεδρου η Πένυ Σπυροπούλου, ο Παναγιώτης Ζέτος και ο Αθανάσιος Κοκμοτός που όμως αφού ευχαρίστησε για την πρόταση, δεν αποδέχθηκε να είναι υποψήφιος.
Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε μεταξύ των 16 δημοτικών συμβούλων , έλαβε 10 ψήφους ο Παναγιώτης Ζέτος , 4 η Πένυ Σπυροπούλου και 2 ψηφοδέλτια ήταν χωρίς σταυρό. Έτσι ο Παναγιώτης Ζέτος από το Δ. Τολοφώνας θα προταθεί από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας και θα είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας.
Για τη θέση του Αντιπροέδρου επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τον συνδυασμό Παγώνη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προταθεί ο Κωνσταντίνος Ζωητός , που μέχρι τώρα ήταν αντιδήμαρχος στο Δήμο Τολοφώνας.
Τέλος για τη θέση του Γραμματέα του Προεδρείου, από τον συνδυασμό Τριανταφύλλου θα προταθεί η Βάγια Μήτρου-Θεοχάρη από το Δ. Λιδωρικίου.
Όπως έγινε γνωστό, στη σύσκεψη της Ερατεινής ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο , ότι την προσεχή Τρίτη 28 Δεκεμβρίου θα γίνει στην Άμφισσα στα γραφεία της εταιρείας που έχει αναλάβει από το Υπουργείο Εσωτερικών το πρόγραμμα μετάπτωσης των αρχείων των 4 Καποδιστριακών Δήμων Δωρίδας στο νέο Δήμο Δωρίδας, μία γενική δοκιμή ώστε όλα να είναι έτοιμα και να λειτουργήσει απρόσκοπτα ο νέος Δήμος από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.
Στο τεστ δοκιμής θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι.
Αναρτήθηκε από DORIDA news / http://www.dorida.blogspot.com /
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου