Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΩΡΙΔΑΣ



         Του Περικλή Ν. Λουκόπουλου



Μεγαλέμπορος κρεάτων από το Μεσολόγγι είναι τελικά ο ανάδοχος των σφαγείων Δωρίδας.Πρόκειται για τον έμπορο Παπουτσόπουλο , που δραστηριοποιείται στη δυτική Ελλάδα γύρω από το εμπόριο κρεάτων , ιδιοκτήτη της εταιρείας ¨ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ ¨ που πήρε μέρος στη χθεσινή δημοπρασία στο Δημαρχείο Λιδωρικίου και έδωσε την καλύτερη προσφορά.

Συγκεκριμένα η προσφορά του είναι , μίσθωμα 11.500 ΕΥΡΩ το χρόνο, 5% επί των καθαρών κερδών και 20ετή διάρκεια μίσθωσης με δικαίωμα ανανέωσης. Δεν έγινε γνωστό αν προβλέπεται και πόση ετήσια αναπροσαρμογή. Κατέθεσε επίσης και την Τραπεζική Εγγυητική Επιστολή των 40.000 ΕΥΡΩ.

Η διαδικασία της δημοπρασίας έγινε με κλειστές προσφορές που ανοίχτηκαν παρουσία όλων των ενδιαφερομένων.

Στη δημοπρασία , εκτός του Προέδρου του Συνδέσμου Σφαγείων Δωρίδας και Δημάρχου Λιδωρικίου Γιώργου Κουλούλα , παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης .

Να πούμε επίσης ότι στη δημοπρασία έλαβαν μέρος άλλοι τρείς ενδιαφερόμενοι επιχειρηματικοί όμιλοι , ιδιοκτησίας των , Παπαλέξη-Αναγνωστόπουλου , Μάλαμα και Αλεξόπουλου .Ο τελευταίος έχει καταγωγή από το Λευκαδίτι και οι άλλοι δύο δραστηριοποιούνται στην Αθήνα. Οι προφορές και των τριών άλλων επιχειρηματιών ήταν χαμηλότερες.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς πλέον των Σφαγείων Δωρίδας θα περάσει στους δύο νέους Καλλικρατικούς Δήμους Φωκίδας με ποσοστό 80% στο Δήμο Δωρίδας και 20% στο Δήμο Δελφών.
- πηγή
. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου