Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
* Eνώνουμε τη ΔΩΡΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ με τα ΑΛΠΙΚΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. Είναι το blog έκφρασης όλων των Δωριέων.Γράφουν Σύλλογοι & Συμπατριώτες μας, από τα 55 χωριά της Δωρίδας.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γιατί δεν έφθασε, η «Διαύγεια», στη Στερεά Ελλάδα

ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Όπως αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Ημέρα» η μη ανάρτηση
«δεν είναι τυχαίο και ότι βασικό στόχο και σκοπό είχε να καλύψει από τα φώτα της δημοσιότητας μια πλειάδα διοικητικών πράξεων που θα φωτίσει τις αναθέσεις που προώθησε η Περιφέρεια με αδιαφανείς διαδικασίες».

Με ενάμιση μήνα καθυστέρηση και μετά από δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ημέρα» ανέβασε βασικές διοικητικές πράξεις που είχαν σχέση με το ΕΣΠΑ, στο Διαδίκτυο, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το γεγονός έχει προκαλέσει ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση στην περιοχή καθώς εκτός των άλλων η γενική γραμματέας της Περιφέρειας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου εμφανίζεται ως υπέρμαχος της «διαφάνειας» και της «νέας εποχής», επισημαίνοντας σε κάθε ευκαιρία τις απευθείας προσβάσεις που έχει στο πρωθυπουργικό περιβάλλον και τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου.

Παράλληλα, υπάρχει και θέμα τυπικής νομιμοποίησης των συγκεκριμένων πράξεων καθώς όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος Ραγκούση από την 1η Οκτωβρίου καμία διοικητική πράξη δεν θα ισχύει αν δεν έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.
.
-          http://www.aftodioikisi.gr /
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου